Wij zijn een familie-bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het transporteren van allerhande rollend materiaal, waaronder auto's, bestelwagens, vrachtwagens, bussen en dergelijke. Het bedrijf is zo een 40 jaar geleden ontstaan, toen stichter Clement Claes naast zijn concessie bij Ford ook nog depannages ging doen voor zijn klanten. Toen zijn zoon Frank Claes de zaak overnam in 1997 werd het garage gedeelte stopgezet en werd het transport gedeelte verder uitgebreid. Ondertussen mogen we dus stellen dat Depannage Claes voor méér in staat, dan enkel maar het depanneren van voertuigen. Zo beschikken wij over diverse types van vrachtwagens waardoor een hele brede waaier aan voertuigen en constructies kunnen worden getransporteerd. Ons team bestaat intussen uit zes personen, die met een enorm enthousiasme Uw betrouwbare dienstverlener proberen te zijn. Buiten het depanneren en transporteren van allerhande goederen, verhuren wij ook diverse voertuigen en verkopen wij eveneens allerhande soorten profielplaten in diverse maten en kleuren. Ook worden soms leuke "one - shot" deals aangekocht om te verkopen aan een zéér aantrekkelijke prijs.

Wij voeren slepingsopdrachten uit voor diverse overheidsinstanties zoals de lokale politie en de diverse parketten van de Procureur des Konings.

Al sinds de jaren 80 voeren wij als trouwe medewerker van diverse assistances in België (Touring & Ethias) en het buitenland (ANWB & Eurocross Assistance) pechverhelpingen en repatriëringen van voertuigen uit.

Onze facturatie wordt telkens op een vlotte en klantvriendelijke wijze afgehandeld.

Wij beschikken over een overdekte stalplaats om de voertuigen deftig en proper te stallen.

Zoals reeds eerder gemeld werd de tak "transport" serieus uitgebreid. Zo kunnen wij kraanwerk uitvoeren met een 10 tonmeter kraan en voeren wij transporten uit naar de Antwerpse Haven alsof onze chauffeurs aldaar hun tweede thuis hebben.

Wij zijn intussen de vaste partner geworden in het transport en repatriëring voor diverse ondernemingen zoals, Willy Naessens General Contractor, Troostwijk, P&G Metaalwerken, enz...

Kortom, Depannage en Transport Claes, UW betrouwbare partner voor uw transport !

Comments